Sorodne objave

 

Zaposleni na Policijski upravi Maribor so se 15. januarja 2008 pomerili v veleslalomu, ki ga je organizirala Policijska uprava Maribor skupaj s Policijskim veteranskim društvom Sever Maribor in OPS Podravje.

Tekmovanje je bilo na strmini Zlate lisice, na snežnem stadionu v Mariboru. Ob sončnem vremenu, ki je za mariborsko prvenstvo skorajda stalnica, se je na startu zvrstilo 145 zaposlenih in en upokojeni delavec Policijske uprave Maribor.

Proga je kljub visoki temperaturi zraka nudila relativno ugodne pogoje do samega konca. Kljub temu 15 tekmovalcev veleslaloma ni dokončalo, en je bil diskvalificiran.

Tekmovalo se je v dveh ženskih in treh moških kategorijah. Zmagovalci (po kategorijah) so:


ženske:

  • do 45 let: Natalija Ber (Služba direktorja),
  • do 35 let: Patricija Krajnc (PP Podlehnik);

moški:

  • nad 45 let: Izidor Hriberšek (PMP Gruškovje),
  • do 45 let: Bojan Ferk (PP Slovenska Bistrica),
  • do 35 let: Dejan Ertl (PMP Gruškovje).

Direktor Policijske uprave Maribor Karol Turk, predsednik Policijskega veteranskega društva Sever Maribor Marjan Vrbnjak in predsednik OPS Podravje Vlado Marinič so najboljšim v posamezni kategoriji podelili medalje.

Kakor pretekla tako je tudi letošnjo prvenstvo v veleslalomu dokazalo, da gre za najbolj množično športno prireditev Policijske uprave Maribor na katerem je druženje pomembnejše od rezultatov.


FOTOGRAGSKI UTRINKI:

Fotografije: Bartolo Lampret