Sorodne objave

 

Policisti smo v sredo popoldne, 10. julija 2024, prejeli obvestilo, da na plaži v Strunjanu (gre za divjo plažo med Strunjanom in Mesečevim zalivom) leži neodzivna oseba. Zdravnica je na kraju potrdila njeno smrt in odredila sanitarno obdukcijo. Moški pri sebi ni imel dokumentov in policisti njegovo identiteto še preverjajo.

Opis neznanega mrtvega moškega: star je med 70 in 80 let, visok približno 180 centimetrov, srednje postave.

Na plažo naj bi prišel peš okoli 13. ure, ko so ga opazili tudi drugi obiskovalci plaže. S sabo je imel manjši moder nahrbtnik z napisom Head, oblečen je bil v kratke hlače svetle barve znamke Gold Short in svetlo modro majico velikosti XL, obut pa v črno-rdeče športne copate znamke Adidas, velikosti 44 in 2/3. Pri sebi je imel še moder etui s korekcijskimi očali in ročno uro znamke Quartz ter revijo Ognjišče št. 698, julij 2024.

Ker pri ogledu kraja policisti niso našli dokumentov ali predmetov, na podlagi katerih bi bila lahko ugotovljena identiteta pokojnika, prav tako je niso uspeli odkriti z dodatnim zbiranjem obvestil, prosimo vse, ki bi ga prepoznali ali imeli o njem druge podatke, da to sporočijo na najbližjo policijsko postajo ali pokličejo na interventno številko 113 oz. anonimni telefon policije 080 1200.