V četrtek, 6. aprila 2006 je Policijska postaja Radlje ob Dravi pridobila nove prostore policijske pisarne na Muti, ki so predvsem plod njenega dobrega sodelovanja z lokalno skupnostjo.

Vodstvi Policijske uprave Slovenj Gradec in Policijske postaje Radlje ob Dravi sta se konec preteklega in v začetku letošnjega leta 2006, z odgovornimi na občini Muta, dogovorili o novi lokaciji policijske pisarne. Pred tem se je policijska pisarna nahajala v funkcionalno neustreznih prostorih (I. nadstropje gasilskega doma Muta), ki po svoji lokaciji in dostopnosti, nikakor ni bila prijazna do uporabnikov policijskih storitev. V prostorih novozgrajene zdravstvene postaje na Muti, nova lokacija policijske pisarne, predvsem po dostopnosti in ostalih standardih, popolnoma ustreza njenemu temeljnemu namenu sodelovanja z ljudmi.

Svečane otvoritve so se udeležili občani Mute in Vuzenice, župana občin Muta in Vuzenica, vodstvo in policisti Policijske postaje Radlje ob Dravi ter predstavniki Policijske uprave Slovenj Gradec.

V nadaljevanju predstavljamo nekaj fotografskih utrinkov s svečane otvoritve.


060414-Pisarna_Muta01

Vhod v prostore zdravstvene postaje na Muti, v kateri se nahajajo novi prostori policijske pisarne


060414-Pisarna_Muta02

Komandir PP Radlje ob Dravi NOVAK Maksimiljan je spregovoril ob otvoritvi


060414-Pisarna_Muta03

Vodja policijskega okoliša Marijan KREVH in župan občine Muta Boris KRALJ sta svečano
prerezala trak


060414-Pisarna_Muta04

Vodja policijskega okoliša z najmlajšimi udeleženci svečane otvoritve

 

Uredniški odbor