Direktor Policijske uprave Slovenj Gradec dr. Jurij Ferme je 21. septembra 2009 Združenju šoferjev in avtomehanikov Dravograd podelil posebno zahvalo za sodelovanje.

zm1

Sproščen pogovor pred podelitvijo zahvale


Na pobudo vodstva Policijske postaje Dravograd je policijska uprava posebno zahvalo predstavnikom ZŠAM Dravograd podelila za njihov prispevek k prometni varnosti na območju dravograjske občine. V imenu predsednika združenja Branka Hartmana sta zahvalo prevzela Peter Tajzel in Marko Bešvir.

zm2

Svečana podelitev zahvale PU Slovenj Gradec


Zahvala PU Slovenj Gradec je rezultat večletnega sodelovanja policistov PP Dravograd s člani združenja, ki v začetku septembra že deset let s svojimi uniformami pomagajo varovati otroke na poti v šolo in iz nje.

zm3

Predstavnika ZŠAM Dravograd s komandirjem PP Dravograd


Vsako leto najmanj dvanajst njihovih članov varuje sedem lokacij na območju Dravograda, kjer otroci prečkajo cesto. S tem prispevajo k varnosti najbolj ogroženih udeležencev v cestnem prometu.

zm4

Zahvala PU Slovenj Gradec za sodelovanje


Posebna zahvala PU Slovenj Gradec je bila združenju izročena v želji, da bi se odlično sodelovanje s policisti PP Dravograd na področju varovanja šolskih otrok in drugih preventivnih aktivnosti nadaljevalo tudi v prihodnje, saj nedvomno veliko prispeva k večji varnosti udeležencev cestnega prometa.