Policijski orkester se je v teh dneh mudil v studiu 26 RTV SLO, kjer je ustvarjal posnetke za zgoščenko, ki bo izšla prihodnje leto ob 70. obletnici orkestra.

 

Pester urnik pa člani Policijskega orkestra nadaljujejo z vrsto koncertov v tem in naslednjem mesecu, seveda pa ne bodo manjkali niti na proslavi ob dnevu policije 27. junija. 

 

Vabimo vas, da jim na naslednjih brezplačnih koncertih, ki bodo na prostem v različnih krajih po Sloveniji, prisluhnete tudi sami!

  • Že ta vikend bodo igrali na promenadnem koncertu v Mojstrani. Prisluhnete jim lahko v soboto, 27. maja 2017, ob 11. uri na Trgu olimpijcev.
  • V sredo, 21. junija 2017, se bodo prebudili že zarana in ob 5. uri zjutraj, v okviru projekta Od vzhoda do vzhoda, skupaj z Alfijem Nipičem v živo zaigrali na Mariborskem Pohorju. Tako bodo pospremili sonce v novo jutro in z 10-minutnim programom razvedrili vse prišleke dobre volje, ki se bodo zbrali pri hotelu Bellevue in na pobudo novinarke in voditeljice Betke Šuhel Mikolič širili pozitivno energijo.
  • 30. junija dopoldne, ob 11. uri, pa bo Policijski orkester "udarno in ubrano", "z zimzelenimi melodijami v zeleni idili" nastopil na odru Triglav Art Kampa na Lentu v Mariboru, na prireditvi Varno v poletje, ki jo pripravljajo na Policijski upravi Maribor v sodelovanju z mestno občino in drugimi organizatorji.

 

Toplo vabljeni!

 

IMG 20170524 150217

 

 Posnetek z včerajšnjega studijskega snemanja

 

 

IMG 20170524 150146

 

Dogodkov ob obeležitvi častitljivega jubileja se veselimo že zdaj!