Na novogoriški policijski upravi je 25. novembra 2008 potekalo tradicionalno srečanje z upokojenimi delavci policije, starimi 70 in 80 let, ki ga je organiziral Klub Maksa Perca Nova Gorica v sodelovanju s PU Nova Gorica.

081129-SrecanjeZUpokojenci01

Nekdanje delavce policije je sprejel tudi direktor Policijske uprave Nova Gorica Alojzij Mohar. Upokojenim delavcem policije je v krajšem pozdravnem nagovoru med drugim predstavil varnostno problematiko na območju PU Nova Gorica v letošnjem letu ter nekatere organizacijske in druge spremembe na tem območju po vstopu Slovenije v schengenski pravni red decembra 2007. Na koncu je upokojenim delavcem zaželel tudi veliko zdravja.

081129-SrecanjeZUpokojenci02Za pomoč in sodelovanje pa se je direktorju policijske uprave in njegovim sodelavcem v imenu kluba upokojenih delavcev v pozdravnem govoru zahvalil Andrej Lampret, predsednik novogoriškega kluba upokojenih delavcev policije.

081129-SrecanjeZUpokojenci03

Sledilo je družabno srečanje, na katerem so udeleženci obudili spomine na marsikateri dogodek iz preteklosti in se razšli z željo, da se kmalu ponovno srečajo.

081129-SrecanjeZUpokojenci04

Besedilo in foto: Dean Božnik,

tiskovni predstavnik PU Nova Gorica