Policijska uprava Murska Sobota v sodelovanju s Fakulteto za varnostne vede Univerze v Mariboru in lokalnimi skupnostmi z območja Pomurja 10. marca 2011 organizira okroglo mizo o sodelovanju policije in lokalnih skupnosti za zagotavljanje večje varnosti prebivalcev.

Pomurce in Pomurke vabimo, da nam do 10. marca sporočijo svoje kritike, pobude in predloge o načinih sodelovanja med policijo in lokalno skupnostjo na elektronski naslov  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.  ali na telefonsko številko (02) 52 24 261. Po telefonu bomo sprejemali klice od ponedeljka do četrtka med 7. in 15. uro.

Okrogle mize, ki bo na Policijski postaji Murska Sobota, se bodo udeležili generalni direktor policije Janko Goršek, redni profesor in dekan Fakultete za varnostne vede dr. Gorazd Meško, župani pomurskih občin in direktor murskosoboške policijske uprave Drago Ribaš.

Spoštovani občani, vabimo vas, da s svojimi predlogi prispevate k učinkovitejšemu in še boljšemu delu policije, saj lahko le skupaj izboljšamo varnostne razmere v Pomurju!

 
Državljani in policija