Delavnica za motoriste v Otiškem Vrhu pri Dravogradu je zaradi slabe vremenske napovedi prestavljena s 24. aprila na 15. maj 2016.

Motor + Razum = Varnost je formula, s katero želimo tudi v letu 2016 na Koroškem prispevati k večji varnostni voznikov motornih koles. Policisti bomo zato - v sodelovanju še z drugimi akterji na področju prometne varnosti - organizirali preventivno prireditev za motoriste, ki bo potekala v nedeljo, 24. aprila 2016, ob 11. uri na poligonu Šole vožnje Relax v Otiškem Vrhu pri Dravogradu. Vabljeni!

letak

Prireditev bomo skupaj organizirali Policijska postaja Radlje ob Dravi, Postaja prometne policije Celje, Policijska postaja Dravograd, Društvo motoristov Relax, Šola vožnje Relax, Javna agencija RS za varnost prometa, Center varne vožnje AMZS Vransko, Zdravstveno-reševalni center Koroške, Zdravstveni dom dr. Adolfa Drolca Maribor, Prostovoljno gasilsko društvo Radlje ob Dravi, motoristični klub Blue knights Slovenija I, Športno društvo ljubiteljev starodobnih vozil Črna na Koroškem ter ponudniki motoristične opreme in vozil.

S svojo udeležbo in aktivnim sodelovanjem na prireditvi boste prav gotovo prispevali k večji varnosti voznikov enoslednih vozil ob začetku motoristične sezone 2016. 

Med prireditvijo bodo udeležencem na informacijskih točkah na voljo informacije s področja prometne varnosti, predstavitve sodelujočih organizatorjev, na ogled bo oprema policistov, zloženke Javne agencije RS za varnost prometa Nesreča spremlja prepogumne. Vozimo pametno!, pole za reševanje z novostmi iz prometne zakonodaje.

Ob zaključku prireditve bo sledil blagoslov motorjev. Preventivna prireditev je prijavljena na Upravni enoti Dravograd. Za dodatne informacije je dosegljiv Miroslav Črešnik iz Policijske postaje Ravne na Koroškem (e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., mobitel 041 341 072).