Na avtopoligonu Centra za varno vožnjo v Ljubečni pri Celju bomo v soboto, 2. aprila 2016, organizirali preventivno prireditev Skupaj za večjo varnost, namenjeno voznikom enoslednih vozil. Prireditev se bo  začela ob 10. uri. Vabljeni!

Policisti Postaje prometne policije Celje bomo skupaj z Javno agencijo RS za varnost prometa, Združenjem šoferjev in avtomehanikov Celje, Poklicno gasilsko enoto Celje, Ekipo nujne medicinske pomoči v Zdravstvenem domu Celje in Zvezo moto klubov Slovenije ob začetku nove motoristične sezone organizirali preventivno prireditev Skupaj za večjo varnost.

Voznikom enoslednih vozil, zlasti voznikom motornih koles, bomo predstavili vsak svoje področje dela ter s koristnimi nasveti in praktičnimi prikazi opozorili na ravnanja, ki v prometu predstavljajo nevarnost. Na preventivno prireditev so vabljeni vsi vozniki enoslednih vozil v javnem cestnem prometu, predvsem vozniki motornih koles in potniki, ki se z njimi prevažajo.

Predvidoma bo prireditev trajala do 13. ure. Če bo vreme slabo, bo prireditev prestavljena na naslednjo soboto, 9. aprila 2016.

 

Preventivni nasveti za motoriste