Vodstvo Ministrstva za notranje zadeve in Policije zadnji dan v letu tradicionalno obišče policistke in policiste, ki tudi med prazniki skrbijo za našo varnost.

obisk pulj2

Minister za notranje zadeve Boštjan Poklukar in generalna direktorica policije mag. Tatjana Bobnar sta v ponedeljek zvečer, 31. decembra 2018, obiskala Policijsko upravo Ljubljana, tamkajšnji operativno-komunikacijski center in Policijsko postajo Ljubljana Center, kjer sta se udeležila večerne odprave policistov.

Poklukar je ob tem povedal, da je izredno ponosen na policijsko delo in zadovoljen s podpisanim stavkovnim sporazumom s policijskima sindikatoma. Dodal je, da verjame v strokovno, zakonito in po pooblastilih delujočo policijo, na koncu pa je vsem policistkam in policistom v novem letu zaželel predvsem zdravja, uspeha in finančne stabilnosti. Bobnarjeva je dejala, da policijo v letu 2019 čaka poleg splošnih nalog še krepitev dela v skupnosti, pri čemer mora modra uniforma predstavljati simbol varnosti in zaupanja še bolj kot do sedaj. Vesela pa je, da so občani že zdaj zelo zadovoljni s policijo, kar je pokazala tudi javnomnenjska anketa. Vsem skupaj je v prihajajočem letu zaželela predvsem veliko zdravja.

pukr1

Minister in generalna direktorica policije sta popoldne obiskala Policijsko upravo Kranj, njen operativno-komunikacijski center, Policijsko postajo Kranj in Postajo prometne policije Kranj. Zaposlenim sta se zahvalila za dobro delo in uspehe v letošnjem letu ter jim zaželela mirne praznike.

pukp2

Državni sekretar Sandi Čurin je opoldne obiskal Policijsko upravo Koper. Z direktorjem uprave Danimirjem Rebcem sta nato skupaj obiskala Policijsko postajo Koper in koprski operativno-komunikacijski center ter sodelavcem zaželela srečno in uspešno novo leto.