Na razstavnem prostoru policije na prireditvi Študentska arena, ki je bila med 19. in 21. oktobrom 2010 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, so obiskovalke in obiskovalci lahko izpolnili vprašalnik, ki je bil sestavljen iz vprašanj s področja policijskega dela.

Vprašalnik je izpolnilo 304 osebe. Med njimi smo izžrebali 30 oseb, ki so ga pravilno izpolnile in ki so po pošti prejele nekaj promocijskega materiala policije.

Nagrajenci žrebanja so: Tamara Meden, Cerknica; Ana Plesničar, Čepovan; Andreja Gjerkeš, Dobrovnik; Urška Žerjal, Dutovlje; Luka Brlan, Grosuplje; Špela Pirc, Idrija; Grega Stare, Jesenice; Karmen Gajšek, Lesično; Luka Kosmač, Litija; Iva Matjašič, Ines Mejač in Jasna Perhoč, vse iz Ljubljane; Barbara Flakus, Maribor; Tina Jezernik in Katja Strmole, obe iz Mirne; Nina Merzel, Moravče; Klemen Čretnik, Mozirje; Mateja Pipuš, Prevalje; Nina Klasinc, Ptuj; Simona Franc in Nina Sušnik Vrečič, obe iz Raven na Koroškem; Tina Bedekovič, Selnica ob Dravi; Rožle Vene, Sevnica; Miha Šlebir, Stahovica; Katja Okoliš, Stari trg; Roman Tomc, Suhor; Tanja Udovč, Šentrupert; Primož Borse, Šmarješke Toplice; Polona Hlebec, Trojane; Vesna Vračko, Zgornja Kungota.


Vsem nagrajencem čestitamo!


Vsem obiskovalcem se zahvaljujemo za obisk našega razstavnega prostora. Vabimo vas, da nas ob podobnih priložnostih obiščete tudi v prihodnje.