Ob zaključku strokovnega posveta o psihološki pomoči in zaščiti policistov, ki poteka te dni v Gotenici, bomo v četrtek, 7. oktobra 2010, organizirali novinarsko konferenco. Predstavili bomo projekt 24-urne psihološke interventne pomoči policistom in projekt policijskih zaupnikov.

Novinarska konferenca bo ob 12. uri v policijskem vadbenem centru v Gotenici.

Sodelovali bodo namestnica generalnega direktorja policije mag. Tatjana Bobnar, vodja Sektorja za policijska pooblastila in preventivo mag. Srečko Krope in koordinatorka projekta 24-urne psihološke interventne pomoči policistom Milanka Jug, sicer psihologinja, zaposlena v Upravi kriminalistične policije. 

Novinarske konference se bo udeležil tudi mednarodno priznani in uveljavljeni policijski psiholog prof. dr. Roger Solomon, ki na strokovnem posvetu v Gotenici policijskim zaupnikom in psihologom predava o obvladovanju stresa v kritičnih situacijah.

Spoštovani predstavniki medijev, vljudno vabljeni!



* Zaradi lažje organizacije predstavnike medijev prosimo, da udeležbo na novinarski konferenci potrdite najkasneje do četrtka, 7. oktobra 2010, do 9. ure, in sicer na telefonsko številko (01) 428 57 45.