Generalni direktor policije Marjan Fank se bo jutri, 18. novembra 2016, mudil na območju Policijske uprave Maribor, kjer se bo udeležil dveh pomembnejših dogodkov.

Spoštovani predstavniki medijev, vljudno vabljeni na fototermina z možnostmi izjav.

Ob 12. uri bo skupaj s policisti Policijske postaje Ptuj splovil nov policijski čoln.

Policija je namreč v teh dneh svoj vozni park dopolnila s še enim plovilom, in sicer s policijskim čolnom, ki je prvenstveno namenjen za opravljanje policijskih nalog na celinskih vodah.

Dogodek bo na Ptujskem jezeru na Ptuju. Poleg generalnega direktorja policije Marjana Fanka se bodo dogodka udeležili tudi drugi predstavniki policije.

Zbor za predstavnike medijev je na brežini, na t. i. ptujski Ranci (K Jezeru, Ptuj).

*****

Dogodek ob začetku delovanja ekipe helikopterske nujne medicinske pomoči (HNMP) v vzhodni Sloveniji pa bo ob 13.30 na letališču Edvarda Rusjana Maribor. Poleg generalnega direktorja policije Marjana Fanka in ministrice za zdravje Milojke Kolar Celarc se ga bodo udeležili tudi državni sekretar na notranjem ministrstvu Boštjan Šefic in drugi predstavniki policije.

Spoštovani predstavniki medijev, ker na aerodromu velja poostrena varnostna kontrola, vas zaradi lažjega in hitrejšega dostopa do območja, kjer deluje HNMP, prosimo, da danes najkasneje do 17. ure na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. sporočite ime in priimek novinarke/ja in ekipe, ki se bo(do) udeležil/i dogodka. Akreditirane novinarje prosimo, da predstavnika letališča počakajo na parkirišču pred kontrolnim stolpom, da jih odpelje do vzletne ploščadi.