Ta teden smo Smučarska zveza Slovenije, Zavod za šport Republike Slovenije Planica in Policija, skupaj s smučarskimi centri Krvavec, Rogla, Mariborsko Pohorje in Vogel, že drugo leto za otroke četrtih in petih razredov osnovnih šol organizirali brezplačno, zabavno in predvsem poučno smučarsko izkušnjo Šolar na smuči.

Smucanje 4

Smučanja se je kljub nekoliko slabšemu vremenu, ki pa ni skalil nasmehov in odličnega vzdušja, udeležilo več kot 2.000 otrok iz 50 osnovnih šol iz cele Slovenije. Večina otrok je na smučke stopila prvič in se tako srečala z novo življenjsko izkušnjo.

Vljudno vas vabimo, da se nam pridružite na zaključku projekta, ki bo v petek, 12. februarja 2016, ob 13.30 na Mariborskem Pohorju. Dogodek se bo odvijal na zgornjem platoju Pohorske vzpenjače.

Smucanje 5

Za predstavnike medijev bo zagotovljen brezplačen prevoz s Pohorsko vzpenjačo. Vljudno vas prosimo za predhodno najavo vaše udeležbe na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. oz na tel. št.: 041-708-460, da bomo lahko zagotovili zadostno število kart.

Smucanje 1

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite, doživite izjemno izkušnjo in radost tisočih otrok, ko prvič stopijo na smučke, in se tudi sami preizkusite na belih strminah.