Še dober teden dni nas loči od srečanja tistih, ki so bili kot nedonošenčki v inkubatorju do bolnišnice prepeljani s policijskim helikopterjem. Načrtovano srečanje je v javnosti naletelo na zelo dober in pozitiven odziv. V zvezi s tem organiziramo fototermin z izjavo za javnost, ki bo jutri, 29. aprila 2010, ob 11. uri pred Letalsko policijsko enoto.

Na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. vsak dan sprejemamo nove prijave; do sedaj je svojo udeležbo potrdilo že okoli 25 družin na ta način prepeljanih otrok, ki se že veselijo srečanja s posadkami Letalske policijske enote.

Za predstavnike medijev, s pomočjo katerih javnost obveščamo o srečanju, bomo v četrtek, 29. aprila 2010, ob 11. uri v Letalski policijski enoti (servisni vhod na Letališče Jožeta Pučnika) organizirali fototermin ob policijskem helikopterju in izjavo za javnost.

Poleg ponovnega vabila vam bo vodja enote Robert Sušanj povedal več o naših pripravah na srečanje in programu za udeležence. Sodeloval pa bo tudi 6-letni Žan, ki bo na srečanje pozval vse, ki so bili tako kot on prepeljani v inkubatorju s helikopterjem.

 

Spoštovani novinarji, novinarke, fotoreporterji, vljudno vabljeni!

 

 

 

lpe_inkubator

 

Kako se lahko prijavite na srečanje?