Na prireditvi MotorSport Salon Ljubljana, ki bo ta konec tedna med 20. in 21. marcem na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, se bo tudi letos predstavila policija. Letošnje vsebine bodo posvečene predvsem motoristom.

Obiščete nas lahko v soboto, 20. marca, med 10. in 20. uro ter v nedeljo, 21. marca, med 10. in 18. uro.

 MG 0180

Ker se s pomladjo začenja motoristična sezona, bo tokratna tematika posvečena predvsem voznikom enoslednih motornih vozil. Obiskovalcem bodo za vsa vprašanja na voljo policisti motoristi, kriminalist s področja preventive, vodja policijskega okoliša itd.

Policisti motoristi bodo prikazali spretnostno vožnjo, obiskovalci pa se bodo lahko preizkusili na simulatorju vožnje motornega kolesa, ki izjemno natančno prikaže situacije, s katerimi se srečujejo vozniki v cestnem prometu. Na ogled bomo postavili tudi službeno vozilo Touareg, starodobni motor - prikoličar in vozilo z videonadzornim sistemom za nadzor prometa Provida.

Posebej velja omeniti tudi nagradno igro, namenjeno motoristom. Med vsemi, ki bodo pravilno izpolnili vprašalnik, bomo izžrebali štiri motoriste, ki se bodo udeležili treninga varne vožnje v Policijski akademiji.


Vabljeni!