Po dveh uspešnih akcijah Anine zvezdice, ki smo se ji pridružili skupaj s Slovensko vojsko in po grobih ocenah zbrali okoli 30 ton hrane, bomo policisti in policistke znova sodelovali v dobrodelni akciji. Med 1. in 10. decembrom bomo zbirali hrano za družine v stiski. Vabljeni, da se nam pridružite!

  • Zbirali bomo hrano z daljšim rokom uporabe

V okviru akcije bomo za družine v stiski zbirali hrano z daljšim rokom uporabe (paštete in drugo konzervirano hrano, moko, sladkor, olje, kis, testenine, riž, trajno mleko, marmelade, namaze, omake, sladkarije, kosmiče, kakav, čaj, kavo, sol in druge začimbe, sokove idr.).

  • Sprejemali bomo tudi hrano, ki jo prinesejo občani

Občanom bomo omogočili, da hrano, ki jo želijo darovati, prinesejo tudi na policijske postaje. Hrano lahko prinesete tudi na predvidene lokacije fundacije Anina zvezdica.

Vabimo vas, da se nam pridružite v dobrodelni akciji in po svojih zmožnostih darujete hrano z daljšim rokom uporabe ter tako pomagate družinam v stiski. Prepričani smo, da bo akcija tudi tokrat zaživela in da bomo s prehrambenimi paketi družinam in posameznikom vsaj nekoliko olajšali skrajno revščino, v kateri so se znašli.

 

aninazvezdica