Policisti policijskih uprav Kranj in Nova Gorica ponovno pozivajo vse, ki bi opazili od julija pogrešano 29-letno Tino Škaper iz Podsabotina, naj informacije sporočijo na najbližjo policijsko postajo ali katero od telefonskih številk policije.

Policijska uprava Nova Gorica je v začetku avgusta letos obvestila, da je pogrešana 29-letna Tina Škaper iz Podsabotina v Goriških Brdih. Policisti Policijske postaje Nova Gorica so bili namreč 30. julija 2013 obveščeni, da je pogrešana od doma oz. dejanskega bivališča v Piranu neznano kam odšla 26. julija 2013 v popoldanskih urah. 26. julija je sorodnikom po telefonu sporočila, da se nahaja v Kopru. Žal se od takrat dalje ni oglasila nikomur več.

Policisti so ugotovili, da se je pogrešana 26. julija 2013 okoli 20. ure pripeljala iz Kopra v naselje Cerklje na Gorenjskem. Na avtobusni postaji je izstopila in se peš napotila proti Krvavcu. Predvideva se, da se je Škaperjeva nato z "avtoštopom" napotila v smeri Krvavca oz. Kriške doline. Glede na čas (petek zvečer) obstaja verjetnost, da je Škaperjevo v smeri Krvavca odpeljal kakšen domačin ali uporabnik/lastnik počitniških objektov na Krvavcu.

 

 

Pogrešana je visoka približno 165 centimetrov, tehta približno 65 kilogramov, ima temnejše lase (običajno spete v čop), je temnejše polti in ima temno-rjave oči ter tetovažo prstana na prstancu leve roke. Po sedanjih ugotovitvah je nazadnje nosila črne dolge hlače, obute pa je imela natikače. S seboj pa je vzela tudi manjši rjav nahrbtnik.
 

Vse, ki bi pogrešano opazili ali ki bi kar koli vedeli o njenem izginotju, prosimo, naj o tem obvestijo najbližjo policijsko postajo ali pokličejo na telefonsko številko 113 oz. na anonimni telefon policije 080 1200. Informacije lahko posredujete tudi policistom Policijske postaje Nova Gorica (Sedejeva 11, Nova Gorica) na telefonsko številko (05) 303 44 00 ali elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..