Državni sekretar na ministrstvu za notranje zadeve in javno upravo Boštjan Šefic in generalni direktor policije Stanislav Veniger se bosta v ponedeljek, 20. maja, udeležila srečanja ob 20-letnici delovanja Zbornice za razvoj slovenskega zasebnega varovanja. Ob tej priložnosti bosta generalni direktor policije in predsednik Zbornice za razvoj slovenskega zasebnega varovanja Branko Slak podpisala tudi protokol o medsebojnem sodelovanju.

Protokol bo okrepil sodelovanje med policijo in zasebnimi varnostnimi službami ter olajšal izmenjavo podatkov in informacij, pomembnih za uspešno reševanje varnostnih vprašanj. V okviru dogodka bodo vsi dosedanji predsedniki zbornice na kratko predstavili tudi ključne dosežke in mejnike delovanja te organizacije, ob tej priložnosti pa jih bo nagovoril tudi generalni direktor policije.

Spoštovani predstavniki medijev, vljudno vabljeni, da se udeležite dogodka, ki bo ob 16. uri v kongresni dvorani Mercurius v SiTi Teatru v BTC City na Šmartinski cesti 152 v Ljubljani.