Na razstavnem prostoru policije na prireditvi Otroški bazar, ki je bila med 10. in 13. septembrom 2009 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, so najmlajše obiskovalke in obiskovalci lahko na lističu izpolnili dve vprašanji o prometni varnosti.

Listič je izpolnilo 454 mladih obiskovalcev, mi pa smo danes, 29. septembra 2009, med njimi izžrebali 30 otrok, ki so na vprašanji pravilno odgovorili, in jim po pošti poslali nagrado - medvedka policista.

Nagrajenci žrebanja so: Tevž Levstek, Sara Ferko, Marko Leburić Zimonja, Andraž Rus, Anja Janežič, Robin Nginja, Anja Žaucer, Karin Paulovič, Rok Najdič, Matej Žan, Jerneja Harmel, Vida Ramšak Marčeta, Bojana Đajić, Neža Vasle, Nejc Trontelj, Timotej Španič, Maksimilijan Kremžar, Eva Jurak, vsi iz Ljubljane; Mark Lautar, Cerknice; Špela Ivan, Grosuplje;  Luka Sluga, Radeče; Neli Žajdela in Žan Stankovič, oba iz Domžal; Žana Robič, Radovljica; Iza Lebar in Tia Koder, obe iz Kranja; Izabela Rajh, Kamnik; Žan Jenko, Mavčiče; Monika Levičnik, Dobrunje; Mark Kovač, Tržič.


Vsem nagrajencem iskreno čestitamo!


Zahvaljujemo se vam za obisk našega razstavnega prostora in vas vabimo, da nas ob podobnih priložnostih obiščete tudi v prihodnje.