Vodstvo notranjega ministrstva in policije bo danes, 31. decembra, na silvestrski večer obiskalo policiste v policijskih upravah Celje, Ljubljana, Maribor in Koper.

Policiste Policijske uprave Celje bosta obiskala notranji minister dr. Vinko Gorenak in generalni direktor policije Stanislav Veniger.   

Spoštovani predstavniki medijev, vabimo vas, da se udeležite naslednjih obiskov, ko bosta notranji minister in generalni direktor policije obiskala naslednje policijske postaje:


Minister Gorenak bo obiskal:

  • ob 19.00 Policijsko postajo Bistrica ob Sotli
  • ob 20.00 Policijsko postajo Rogatec
  • ob 20.30 Policijsko postajo Rogaška Slatina
  • ob 21.15 Policijsko postajo Šmarje pri Jelšah


Generalni direktor policije pa bo obiskal:

  • ob 19.00 Policijsko postajo Žalec
  • ob 19.30 Policijsko postajo Celje
  • ob 20.00 Policijsko postajo Šentjur pri Celju


Vodstvo notranjega ministrstva in policije bo obiskalo še nekatere policijske postaje na območju ljubljanske, mariborske, kranjske in koprske policijske uprave. Državna sekretarka Barbara Brezigar bo voščila policistom Policijske postaje Kranjska Gora, državni sekretar mag. Robert Marolt pa bo pozdravil policiste na policijskih postajah v Logatcu, Postojni in Cerknici.

Vodstvo policije bo obiskalo še nekaj ljubljanskih in mariborskih policijskih postaj. Namestnica generalnega direktorja policije mag. Tatjana Bobnar bo obiskala policiste Policijske postaje Ljubljana Center, zatem pa še policiste Policijske postaje Ljubljana Šiška in pripadnike Specialne enote. Namestnik generalnega direktorja policije mag. Karol Turk pa bo obiskal policijske postaje Maribor I, Maribor II, Slovenska Bistrica in Slovenske Konjice.

Nocoj, na silvestrovo, bo na terenu po vsej Sloveniji za varnost ljudi skrbelo 739 policistov, še 40 policistov pa bo spremljalo klice na interventni številki policije 113.