Na Automotor showu, največji avtomobilistični prireditvi v Sloveniji, ki bo med 4. in 6. septembrom 2009 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, se bo predstavila tudi policija s svojimi vozili in opremo.

Policisti bomo na razstavišču vse dni sodelovali s preventivnimi vsebinami, informacijami o prometni varnosti, zaščiti pred vlomi in tatvinami v vozila, pokazali bomo tudi svojo opremo in službena vozila (policijsko motorno kolo, kombi za ogled krajev kaznivih dejanj, provido ...).

Obiskovalci boste lahko "vozili" motor na simulatorju varne vožnje z motornim kolesom ali pa se ob napotkih izkušenih policistov preizkusili v streljanju na elektronskem strelišču.

Pri simulaciji prometne nesreče bomo policisti prometniki skupaj z gasilci, reševalci in avtovleko prikazali, kako obravnavamo hude prometne nesreče. "Prometna nesreča" bo na sporedu v petek, 4. septembra, ob 17. uri, in v soboto, 5. septembra, ob 11. uri.

Zainteresiranim pa bomo odgovarjali tudi na vprašanja o zaposlovanju v policiji, saj smo avgusta objavili razpis, s katerim k sodelovanju vabimo večje število kandidatov in kandidatk za policiste in policistke za delo na območju celotne Slovenije - rok za prijave je 19. september.

Več o prireditvi na spletni strani organizatorjev Automotor showa.

 

Vljudno vabljeni!