Minister za notranje zadeve dr. Vinko Gorenak in generalni direktor policije Janko Goršek bosta jutri, 28. februarja, sprejela slovenske smučarske skakalce Roberta Kranjca, Jerneja Damjana in Jurija Tepeša, sicer vrhunske športnike, zaposlene v policiji.

Slovenski smučarski skakalci so na 22. svetovnem prvenstvu v poletih, ki je potekalo v norveškem Vikersundu, dosegli zgodovinski uspeh in se domov vrnili z zlatim in bronastim odličjem!

V soboto 25. februarja, je Robert Kranjec z izjemnim finalnim poletom, dolgim 244 m, postal svetovni prvak v poletih in s tem dosegel največji uspeh svoje bogate športne kariere. Le dan kasneje je ekipa slovenskih ''orlov'' posegla še po ekipnem bronu. V ekipi je poleg Roberta Kranjca, Jurija Tepeša in Jerneja Damjana, ki so zaposleni v Oddelku vrhunskih športnikov slovenske policije, nastopil še Jure Šinkovec.

Sprejem vrhunskih športnikov, zaposlenih v policiji, bo ob 16.30 v novinarskem središču ministrstva za notranje zadeve na Štefanovi ulici 2 v Ljubljani.

Spoštovani predstavniki medijev, vljudno vabljeni!