V. d. generalnega direktorja policije Janko Goršek je uslužbencu Policijske uprave Kranj Petru Robniku včeraj, 19. maja, predal nov invalidski voziček, ki mu bo v marsičem olajšal delo in izboljšal kvaliteto življenja.

Predaje na PU Kranj so se poleg vodstva, ki se je Petru Robniku zahvalilo za leta dobrega opravljanja nalog, udeležili tudi njegovi sodelavci in sodelavke iz  Sektorja uniformirane policija in drugih enot.

img 3842

Na fotografiji (z leve) uslužbenec PU Kranj Peter Robnik, direktor PU Kranj Simon Velički in v. d. generalnega direktorja policije Janko Goršek


Direktor policijske uprave Simon Velički je pojasnil, da je Robnik do leta 1986 opravljal naloge miličnika, ko je zaradi poškodb v prometni nesreči postal invalid. Ostal je zaposlen v policiji, sedaj kot referent v Sektorju kriminalistične policije. Za lažje premagovanje ovir, ki jih povzroča invalidnost, je zaprosil za nov voziček.

img 3865

Ob predaji je v. d. generalnega direktorja policije Janko Goršek dejal, da se je v upanju, da bo pripomoček dvignil kvaliteto življenja zaposlenemu in olajšal opravljanje njegovih nalog v službi, zaprosilu z veseljem odzval. Robniku se je zahvalil za vztrajno in dobro opravljanje nalog, obenem pa izpostavil pomen skupinskega dela in dobrih medsebojnih odnosov na policijski upravi, kar se nedvomno odraža tudi v dobrih rezultatih dela. Vsem je zaželel veliko delovnih uspehov tudi v prihodnje.

img 3852

Peter Robnik se je vsem sodelujočim pri nakupu vozička iz srca zahvalil. Kot je dejal, je novega pripomočka zelo vesel, saj se bo kakovost njegovega življenja in dela z njim nedvomno izboljšala, in še dodal, da ovire, ki jih povzroča invalidnost, najlaže premaguje ravno med sodelavci v svojem delovnem okolju.

img 3871

Peter Robnik s sodelavkami in sodelavci na policijski upravi