V okviru posodabljanja in nadgrajevanja telekomunikacijskih in informacijskih sistemov policije je posadka Letalske policijske enote v petek, 2. decembra 2005, med 15. in 16. uro, s helikopterjem AB 412 opravila zračni transport dveh novih antenskih drogov - eden je bil težak 550 kg in dolg 10 m, drugi pa 750 kg in dolg 12 m.

Posadka je tovor dvakrat varno prenesla z heliodroma na Poljanskem nasipu na streho zgradbe Ministrstva za notranje zadeve na Štefanovi ulici 2 v Ljubljani, kjer so ju izkušeni izvajalci v zelo kratkem času vpeli v zanju predviden in v naprej pripravljen prostor.

Projekt je izvedla Služba za gradnje in razpolaganje s stvarnim premoženjem Ministrstva za notranje zadeve ob podpori Letalske policijske enote, Urada za logistiko Generalne policijske uprave in policistov Operativno-komunikacijskega centra Generalne policijske uprave ter policistov z ljubljanske policijske postaje , ki so poskrbeli za ustrezno varovanje začasnega delovišča, tako da so za nujno potreben čas onemogočili parkiranje in hojo v okolici zgradbe Ministrstva za notranje zadeve.

antena2

antena1

antena5

antena3