Direktor Uprave kriminalistične policije na Generalni policijski upravi Rastislav Kanižar je pred božično-novoletnimi prazniki danes, 21. decembra 2006, na prednovoletnem srečanju v galeriji na Kotnikovi v Ljubljani gostil nekdanje predstojnike kriminalistične policije.

Srečanja so se udeležili nekdanji vodje kriminalistične policije in sedanji direktor Uprave kriminalistične policije na Generalni policijski upravi s sodelavci, in sicer na fotografiji od leve proti desni: Boris Kanduti, pomočnik direktorja Uprave kriminalistične policije na Generalni policijski uprave, dr. Darko Maver, Mitja Klavora, sedanji direktor Uprave kriminalistične policije na Generalni policijski upravi Rastislav Kanižar, dr. Anton Dvoršek, Stjepan Kovačevič in Nataša Mitić iz Uprave kriminalistične policije na Generalni policijskih upravi.

Na tem srečanju je direktor Uprave kriminalistične policije Generalne policijske uprave vsem skupaj zaželel vesele praznike ter veliko osebne sreče in zdravja v prihajajočem novem letu 2007. V sproščenem pogovoru so udeleženci srečanja obudili marsikateri zanimiv dogodek iz preteklosti ter se kasneje razšli z željo, da se naslednje leto ponovno srečajo.


061222 srecanjeKrim

 


Foto: Dean Božnik