Policisti Policijske uprave Maribor so bili 13. julija 2008 popoldne obveščeni, da je pri rampi za spust čolnov v naselju Miklavž na Dravskem polju, pri stanovanjski hiši Nad izviri št. 6/c, neznano žensko truplo.

Osebni opis najdene: ženska stara okoli 55 let, visok okoli 165 cm, srednje postave, kratkih rjavo kostanjevih las, sivo-modrih oči, zgornja čeljust je brez zob, v spodnji čeljusti so zobje z velikimi razmiki, brez kotnikov; brez posebnih znamenj in vidnih poškodb.


Oblečena je:

  • v majico brez rokavov sivo-oranžne barve; na sprednji strani majice je v sivi barvi lik ženskega obraza,
  • v kratke (bermuda) bombažne hlače z dvema všitima žepoma, sive barve, s širšo črno vzdolžno črto ob straneh,
  • spodnje hlače oz. kopalke rdeče barve, z zadrgo na sprednji strani,
  • brez obuval.


Na mezincu leve roke ima prstan srebrne barve s tremi črnimi pikami, na sredincu leve roke pa srebrni prstan z vzdolžnimi poševnimi črtami ter na sredincu desne roke prstan iz rjave kovine z črno črto po sredini.

080715 najdena mrtva zenska

V primeru, da prepoznate osebo na fotografiji oz. v kolikor razpolagate s kakršnimikoli koristnimi podatki, ki bi pripomogli k ugotovitvi identitete neznane ženske vas prosimo, da o tem obvestite najbližjo policijsko postajo ali pokličete na telefonsko številko 113 oziroma na anonimni telefon policije 080-1200.