Vabimo vas na promocijsko-preventivno akcijo, namenjeno najmlajšim, ki jo bo policija organizirala skupaj z vrtcem Jelka iz Ljubljane.

Dogodek bo v petek, 30. maja 2008, med 17. in 19. uro na igrišču Policijske akademije v Tacnu.

Na ta dan, ki je obenem dan športa, vrtec Jelka praznuje svoj praznik. V bogatem programu, ki so ga pripravili vzgojitelji in vzgojiteljice, bodo med drugimi sodelovali tudi vrhunski športniki, zaposleni v policiji. Predstavili se bodo še policist motorist, policist kolesar, policist konjenik in policist vodnik službenega psa, tam bo tudi vodja policijskega okoliša. Z vsemi boste lahko poklepetali ali jim zastavili kakšno vprašanje. Radi vam bodo svetovali.

Na prireditvi bodo otroci iz vrtca Jelka, njihovi bratci in sestrice, vabljeni pa ste tudi drugi otroci skupaj s starši in vsi, ki ste z otroki vsakodnevno v stiku, da z nami preživite malo drugačno petkovo popoldne.

Policija izvaja različne preventivne aktivnosti, predvsem s področja splošne in prometne varnosti, še posebej je pri tem pozorna na varnost najmlajših. S prireditvami, kot bo jutrišnja, želimo otroke pravočasno in na primeren ter zanje zanimiv način opozoriti na pravilno ravnanje in obnašanje ter jim bolje predstaviti poklic policista in njegovega dela.


Otroci, obiščite nas!


Vljudno ste vabljeni seveda tudi starši, skrbniki, stari starši, učitelji in vzgojitelji oz. predstavniki vrtcev in osnovnih šol ter predstavniki medijev.