Ob izidu in distribuciji zloženke Ali sem zaradi bolezni ali zdravil, ki jih jemljem, slab voznik? bo Avtomoto zveza Slovenije danes, 13. maja, ob 11. uri v prostorih AMZS (Dunajska 151, Ljubljana) organizirala medresorska novinarsko konferenco, na kateri bo sodeloval tudi predstavnik policije.

Na konferenci bodo sodelovali Robert Štaba (AMZS), Alojz Habič (Sektor prometne policije na Generalni policijski upravi), Majda Zorec Karlovšek (Inštitut za sodno medicino Medicinske fakultete v Ljubljani in Združenje FORTOX), Bojan Žlender (Svet za preventivo in vzgojo v cestnem prometu na Ministrstvu za promet), Nina Pisk (predsednica Sekcije lekarniških farmacevtov pri Društvu farmacevtov Slovenije), Nena Kopčavar Guček, doktor medicine, specialistka družinske medicine (ZD Ljubljana - Vič in Katedra za družinsko medicino Medicinske fakultete).

Zloženke je mogoče dobiti od maja dalje v čakalnicah zdravstvenih domov, bolnišnicah, lekarnah, pri nekaterih zdravnikih - zasebnikih s koncesijo, pa tudi na servisih AMZS, na servisih Petrola ter izpostavah Vzajemne Zdravstvene zavarovalnice.


Pisna gradiva v povezavi s tiskovno konferenco bodo na dan tiskovne konference dosegljiva na spletni strani www.fortox.net.


Zloženka: Ali sem zaradi bolezni ali zdravil, ki jih jemljem, slab voznik?