Policisti motoristi s Postaje prometne policije Ljubljana se bodo jutri, 3. aprila, podali na kondicijsko vožnjo do Primorske in nazaj.

Pred odhodom se bodo zbrali na PPP Ljubljana (Grič 56, Ljubljana), kjer jih bosta ob 8. uri nagovorila v. d. generalnega direktorja policije Janko Goršek in vodja Sektorja promerne policije v Upravi uniformirane policije Robert Sušanj.

Policisti bodo vozili na relaciji Ljubljana (PPP Ljubljana) - Vrhnika - Logatec - Ajdovščina - Nova Gorica - Sežana - Črni Kal - Koper - Piran - Ljubljana.

Na Trgu pomorščakov v Portorožu (na ploščadi v centru mesta, nasproti hotelov) je ob 13. uri predviden krajši postanek, ko bodo udeležence vožnje pozdravili njihovi kolegi, policisti motoristi iz Policijske uprave Koper. To bo tudi priložnost za izjavo oz. krajši pogovor z novinarji.

Kondicijska vožnja policistov, ki opravljajo naloge na področju varnosti v cestnem prometu z motornimi kolesi, je del programa za usposabljanje policistov motoristov oziroma sodi med priprave za delo na motornem kolesu.

 

Spoštovani predstavniki medijev, vljudno vabljeni!