V petek, 17. februarja 2006 je bil v restavraciji Korošica v Otiškem Vrhu pri Dravogradu organiziran tradicionalni IPA ples, ki ga vsako leto v februarju organizira IPA, Regionalni klub za Koroško.

Kot vsa leta do sedaj, se je IPA plesa tudi letos udeležilo veliko število članov in njihovih partnerjev. Za veselo razpoloženje in dobro glasbo je poskrbel ansambel STIL 5, ki mu je pridno pomagal sekretar IPA RK za Koroško Ferdo ABRAHAM.

Na tokratnem plesu se je zbralo tudi precej naših upokojenih članov, tako da je bila družba zelo raznolika, prvič so se pridružili tudi pripadniki carinske službe, ki so bili letos na novo sprejeli v IPA.

Ob uvodnem pozdravu predsednika IAP RK za Koroško Srečka LAMPRETA, so navzoči s posebej glasnim aplavzom pozdravili prav ti dve skupini udeležencev, saj so tudi ti prispevali k dobremu razpoloženju na prireditvi, ki se je končala v jutranjih urah.

Prijetno druženje je mogoče razbrati tudi iz naslednjih fotografskih utrinkov:

060227-IPA_Ples01

Za dobro glasbo in razpoloženje je poskrbel ansambel STIL 5

 

060227-IPA_Ples02

Ob dobri glasbi so se veselo zavrteli tako mladi kot mladi po srcu

 

Mnogi že načrtujemo udeležbo na IPA plesu v prihodnjem letu, še prej pa na drugih tradicionalnih družabnih prireditvah v tem letu, med katerimi je najbližje tradicionalni pohod na Košenjak nad Dravogradom, ki bo organiziran v mesecu maju.

Članstvo aktivnih in upokojenih policistov v društvih, ki so povezana z zahtevnim policijskih delom, na svojstven način potrjuje pomen druženja za naš lepši jutri.

 

Organizacijski odbor