V prostorih Policijske uprave (PU) Slovenj Gradec je v ponedeljek, 17. decembra 2007, direktor uprave mag. Jurij FERME, sprejel pripadnike posebne policijske enote (PPE) PU Slovenj Gradec, katerim je prenehalo delo v tej enoti.

 071221-ZahvaleZaPPE01

 

Direktor uprave mag. Jurij FERME je v zahvalnem govoru izpostavil velik pomen in visok nivo izurjenosti policistov omenjene enote za opravljanje posebej zahtevnih in odgovornih nalog policije. Pohvalil je prispevek vseh devetih policistov, ki so s svojo pripadnostjo, odgovornostjo in kvalitetno opravljenim delom, veliko prispevali k uspešnosti in prepoznavnosti enote.

 

071221-ZahvaleZaPPE02

Poslovilnega srečanja so se udeležili vsi bivši pripadniki posebne policijske enote.

 

071221-ZahvaleZaPPE03

 

Posebne pohvale za bivše pripadnike posebne policijske enote PU Slovenj Gradec, ki se podeljujejo policistom v znak pozornosti in zahvale ter spomina na pripadnost posebni policijski enoti.

Sledila je podelitev posebnih zahval, ki so jih iz rok direktorja uprave in poveljnika PPE PU Slovenj Gradec Aleksandra KOLARJA prejeli: Emil FEKONJA, Borut TINTA, Milan GOMBOC, David VUŠNIK, Marko BERLOT, Aleš GMAJNAR, Mitja PRATNEKAR, Robert KOVAČIČ in Roman TOMINC.

 

071221-ZahvaleZaPPE04

071221-ZahvaleZaPPE05

 

V prijetnem vzdušju je bilo čutiti ponos prisotnih nad njihovo preteklo pripadnost PPE PU Slovenj Gradec.

 

Besedilo in fotografije: Peter Pungartnik, spec.,
tiskovni predstavnik Policijske uprave Slovenj Gradec