Zaposleni in učenci Osnovne šole Prežihov Voranc Ravne na Koroškem so komandirju Policijske postaje Ravne na Koroškem podarili sliko v spomin na uspešno sodelovanje.

V ponedeljek, 23. junija 2008, so Policijsko postajo (PP) Ravne na Koroškem obiskali učenci in pomočnica ravnatelja Osnovne šole Prežihov Voranc Ravne na Koroškem Veronika Kotnik. Policistom so se zahvalili za izjemno uspešno sodelovanje v letošnjem šolskem letu. V spomin na uspešno sodelovanje so komandirju Ladislavu Krivcu podelili pisno zahvalo in sliko.


080624-Zahvala01

080624-Zahvala02

Slika in pisna zahvala učencev in zaposlenih OŠ Prežihov Voranc
za policiste PP Ravne na Koroškem


Zahvala učencev potrjuje dobro delo policistov, predvsem vodij policijskega okoliša PP Ravne na Koroškem, ki so na tej šoli izvedli vrsto preventivnih projektov. Zadnji projekt, ki se je zaključil prav v šolskem letu 2007/2008, je bil preventivni projekt Policijske uprave Slovenj Gradec Policist Leon svetuje.

Policisti PP Ravne na Koroškem si bodo tudi v prihodnje prizadevali za čim boljše sodelovanje z vodstvom šole in zaposlenimi v osnovnih šolah na celotnem postajnem območju. Nadaljevali bodo z osveščanjem in svetovanjem učencem, kako ravnati v posameznih situacijah, da ne bi postali žrtve nasilnega vedenja vrstnikov, žrtve kaznivih dejanj ali drugih deviantnih ravnanj. Hkrati bodo učence izobraževali tudi na področju prometne varnosti in jim predstavljali pomen spoštovanja prometnih pravil za njihovo varno udeležbo v prometu.

 

Tekst: Peter Pungartnik, mag., tiskovni predstavnik PU Slovenj Gradec
Fotografiji: PP Ravne na Koroškem