Člani Športnega društva Belina, zaposleni na Policijski postaji Koper, so skupaj s Policijsko upravo Koper in Policijsko akademijo iz tacna v petek, 5. septembra 2008, na igriščih Sv. Katarine v Ankaranu organizirali 2. državno prvenstvo policije v odbojki na mivki.

Prvenstva se je udeležilo 20 ekip z 80 tekmovalci iz policijskih enot z območja celotne države.

Drugega državnega prvenstva policije se je udeležila tudi ekipa PU Slovenj Gradec, in sicer:

  • Iztok Mori, PP Slovenj Gradec (vodja ekipe),
  • Marko Rožej, PP Ravne na Koroškem,
  • Gregor Paternoster, PP Ravne na Koroškem, in
  • Damjan Vidmar, PP Ravne na Koroškem


Po igrah v predtekmovanju sta se v veliki finale uvrstili ekipi PU Koper in Slovenj Gradec. Po hudem boju je slavila ekipa PU Slovenj Gradec, ki je že pred tekmovanjem veljala za eno največjih favoritk prvenstva. V tekmi za tretje mesto je ekipa PU Maribor premagala ekipo UVZ GPU. Omeniti moramo, da je na prvenstvu nastopilo kar pet ekip iz mariborske in koprske policijse uprave.

Za najboljšo igralko prvenstva je bila izbrana igralka ekipe SKP PU Koper Heidi Hrvatin, za najboljšega igralca pa je bil izbran igralec zmagovalne ekipe Marko Rožej s PP Ravne na Koroškem.

Več informacij, rezultatov in fotografij o prvenstvu je na spletni strani www.sd-belina.si in na spletni strani policije: Drugo državno prvenstvo policije v odbojki na mivki

 

Nekaj fotografij s tekmovanja: