Varnostni sosvet Policijske postaje Ravne na Koroškem in občine Ravne na Koroškem je 13. oktobra 2009, ob zaključku akcije varovanja otrok ob začetku šolskega leta, podelili zahvale prostovoljcem, ki so aktivno sodelovali v tej preventivni akciji.

Pri varovanju otrok je sodelovalo 24 prostovoljcev iz Društva upokojencev Ravne na Koroškem, Prostovoljnega gasilskega društva Ravne na Koroškem, Prostovoljnega gasilskega društva Kotlje, Zveze šoferjev in avtomehanikov Ravne na Koroškem ter Vaške skupnosti Dobrije.

Za njihov nesebični prispevek pri zagotavljanju varne poti otrok na poti v šolo in iz nje so se jim zahvalili župan Občine Ravne na Koroškem mag. Tomaž Rožen, predsednik varnostnega sosveta mag. Aleksander Kotnik in pomočnik komandirja PP Ravne na Koroškem Miroslav Črešnik.

DSC 0026 1

Župan Občine Ravne na Koroškem mag. Tomaž Rožen je prostovoljcem podelil pisne zahvale in darilo - publikacijo o mestu Ravne na Koroškem.

DSC 0007 1

Udeležencem se je zahvalil predsednik sosveta mag. Aleksander Kotnik

DSC 0010 1

Zahvala pomočnika komandirja PP Ravne na Koroškem Miroslava Črešnika

 

Podelitve so se udeležili tudi predsednica Sveta za preventivo in vzgojo v cestnem prometu mag. Jelka Klemenc, tajnik sveta Beno Kotnik ter vodji policijskega okoliša Renato Placet in Zvonko Uršnik. Skupaj s prostovoljci so sklenili dogovor o sodelovanju tudi v naslednjih letih.