Sporočila za javnost PU Maribor4.feb.2019

Ruški policisti dobili novega komandirja

Ruški policisti so 1. februarja 2019 dobili novega komandirja. To je postal 36-letni Simon Premzl, ki je pred tem opravljal delo pomočnika komandirja Policijske postaje za izravnalne ukrepe Maribor.

Več

8.jan.2019

Ptujski policisti dobili novega komandirja

Policisti Policijske postaje Ptuj so z včerajšnjim dnem, 7. januarja 2019, dobili novega komandirja, Aleša Hanžekoviča.

Več

14.dec.2018

Včeraj na Koroškem mostu v Mariboru trčila Peugeot in Kia - poziv vozniku Kie in očividcem

Včeraj, 13. decembra 2018, se je ob 16. uri v Mariboru, na Koroškem mostu oziroma Dravograjski cesti, zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznik osebnega avtomobila Peugeot Partner, sive barve, in neznani voznik osebnega avtomobila Kia Sportage bele barve.

Več

5.dec.2018

V križišču Dravograjske ceste in Erjavčeve ulice v Maribor trčili vozili - poziv očividcem

V torek, 4. decembra 2018, se je okoli 12. ure v križišču Dravograjske ceste in Erjavčeve ulice v naselju Maribor zgodila prometna nesreča, v kateri sta trčila voznik belega osebnega vozila znamke Ford B Max in voznica zelenega osebnega vozila znamke Renault Clio.

Več

30.nov.2018

V križišču Partizanske ceste in Cankarjeve ulice v Mariboru trčila tovorno in osebno vozilo - poziv očividcem

Danes, 30. novembra 2018, se je ob 8.30 v križišču Partizanske ceste in Cankarjeve ulice v Mariboru zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznica tovornega vozila, znamke Renault, model Traffic, bele barve, in voznik osebnega avtomobila, znamke Hyundai, model Coupe, sive barve.

Več

26.nov.2018

V Mariboru voznik trčil v peško in odpeljal s kraja - poziv vozniku in očividcem

V nedeljo, 25. novembra 2018, se je ob 18.25 na Strossmayerjevi ulici, v križišču z Gregorčičevo ulico, pripetila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena neznani voznik manjšega osebnega avtomobila bele barve ter peška, ki je v času nesreče prečkala vozišče Strossmayerjeve ulice na zaznamovanem prehodu za pešce.

Več

9.nov.2018

Včeraj na Vrbanski cesti v Mariboru trčila mlajši pešec in kolesar - poziv kolesarju

V četrtek, 8. novembra 2018, se je ob 11. uri, na Vrbanski cesti v Mariboru, v bližini biotehnične šole, pripetila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena mlajši pešec in kolesar, ki se je pripeljal iz smeri Kamnice. Po nesreči sta se udeleženca na kraju pogovarjala ter nato kraj zapustila.

Več

30.okt.2018

Na Ptujski cesti v Mariboru zjutraj prometna nesreča, eden od voznikov pobegnil s kraja - poziv očividcem

Danes, 30. oktobra 2018, se je okoli 8. ure na Ptujski cesti v Mariboru, v križišču s Poljsko in Janševo ulico, zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznik osebnega avtomobila znamke Ford Focus, temno zelene barve, in voznica osebnega avtomobila znamke Audi A4, črne barve.

Več

26.okt.2018

V Slovenski Bistrici v prometni nesreči poškodovana peška - poziv vozniku in očividcem

Včeraj, 25. oktobra 2018, se je okoli 7. ure pri pošti na Ljubljanski cesti v Slovenski Bistrici na prehodu za pešce zgodila prometna nesreča s telesno poškodbo, med voznikom črnega VW golfa in peško, ki je bila v trčenju telesno poškodovana.

Več

26.okt.2018

Včeraj zvečer v križišču Ptujske ceste in Poljske ulice v Mariboru trčila BMW in clio - poziv očividcem

Včeraj, 25. oktobra 2018, se je v Mariboru, ob 21.50 v križišču Ptujske ceste in Poljske ulice, v neposredni bližini trgovine na Poljski ulici 2, zgodila prometna nesreča s telesnimi poškodbami.

Več

25.okt.2018

Policija bo na sobotni tekmi med NK Maribor in NK Olimpija uporabila tehnična sredstva za fotografiranje in videosnemanje

Na stadionu Ljudski vrt v Mariboru bo v soboto, 27. oktobra 2018, ob 16.45 odigrana prvenstvena nogometna tekma 14. kroga Prve lige Telekom Slovenija med kluboma NK Maribor in NK Olimpija. Vse obiskovalce prireditve obveščamo, da bomo policisti zaradi učinkovitega zagotavljanja varnosti ljudi in premoženja ter spremljanja in dokumentiranja policijskih postopkov uporabili tehnična sredstva za fotografiranje in video snemanje.

Več

15.okt.2018

V soboto v Mariboru trčila Audi A3 in Škoda Octavia, nastala le materialna škoda - poziv očividcem

V soboto, 13. oktobra 2018, se je ob 11.45 na Partizanski cesti v bližini naslova Partizanska cesta 13, v Mariboru, v neposredni bližini križišča Cankarjeve ulice in Partizanske ceste zgodila prometna nesreča. 

Več

10.okt.2018

Na prehodu za pešce v Mariboru se je zgodila prometna nesreča - poziv očividcem

V torek, 9. oktobra 2018 se je ob 7.50 na Aljaževi ulici, v bližini objekta Ulica Pariške komune št. 44 v Mariboru, na prehodu za pešce pripetila prometna nesreča, v kateri sta bili udeleženi peška in voznica osebnega avtomobila kovinske svetlo sive barve.

Več

2.okt.2018

To soboto sta na semaforiziranem križišču v Bohovi trčila črni Audi in modri Peugeot - poziv očividcem

V soboto, 29. septembra 2018, se je ob 16.50 na semaforiziranem križišču v Bohovi zgodila prometna nesreča, v kateri sta trčila voznika črnega Audija in modrega Peugeota. Prometna nesreča je botrovala tudi telesni poškodbi.

Več

1.okt.2018

Na dobrodelni prireditvi Varuhi mesta Maribor smo se predstavili tudi policisti

Dobrodelno združenje Koraki za korakce je v sodelovanju s Policijsko upravo Maribor na enem mestu zbralo varuhe mesta Maribor. V Univerzitetnem športnem centru Leona Štuklja so se 21. septembra 2018 predstavili otrokom mariborskih vrtcev in osnovnih šol.

Več