Joom!Fish config error: Default language is inactive!
 
Please check configuration, try to use first active language

Sporočila za javnost
Policijske uprave PU Nova Gorica Sporočila za javnost

PU Nova Gorica - sporočila za javnost

   Leto:   Mesec:   

11.09.17Slovenski kriminalisti v sodelovanju z italijanskimi orožniki razkrili kriminalno združbo, ki je preprodajala droge v obeh državah

Kriminalisti Sektorja kriminalistične policije PU Nova Gorica so v sodelovanju z italijanskimi orožniki iz Nabrežine (Aurisina) in s kriminalisti Uprave kriminalistične policije GPU v dalj časa trajajoči preiskavi razkrili kriminalno združbo, ki se je ukvarjala s prodajo prepovedanih drog na območju Slovenije in Italije.

Več

02.08.17Tudi na območju PU Nova Gorica minuli teden poostreno nadzirali voznike tovornih vozil in avtobusov

Policisti Policijske uprave Nova Gorica so v sklopu evropsko usklajenega poostrenega nadzora nad tovornimi vozili in avtobusi 25. julija 2017 izvajali poostren nadzor na hitri cesti H4 na relaciji Razdrto-Vrtojba.

Več

22.06.17Slovesnost Policijske uprave Nova Gorica ob dnevu slovenske policije

Letošnja osrednja slovesnost Policijske uprave Nova Gorica ob dnevu slovenske policije je potekala 21. junija 2017 v novogoriški mestni hiši.

Več

16.06.17Zadnja dražba najdenih predmetov na Policijski upravi Nova Gorica

Policijska uprava Nova Gorica je v sredo, 14. junija 2017, na dvorišču Postaje prometne policije Nova Gorica na podlagi 12. člena Pravilnika o postopkih z najdenimi stvarmi izvedla 11. javno dražbo najdenih stvari.

Več

12.06.17Novogoriški policisti so najmlajšim v Šempetru pri Gorici predstavili poklic policista

Policisti z območja Policijske uprave Nova Gorica so 5. junija 2017, v okviru preventivnega projekta, učencem in učiteljem Osnovne šole Ivana Roba v Šempetru pri Gorici ter otrokom iz tamkajšnjih vrtcev predstavili poklic policista.

Več

01.06.17Varno s konji v cestnem prometu - preventivna prireditev na Tolminskem

Minuli vikend oziroma v soboto, 27. maja 2017, smo policisti na območju poslovno-trgovskega in športnega centra Na Logu v Tolminu izvedli preventivno prireditev pod sloganom Varno s konji v cestnem prometu.

Več

30.05.17Tolminski policisti izvedli motoristično delavnico Skupaj za večjo varnost

Na poligonu Motokluba Soča v Tolminu je 6. maja 2017, ob začetku letošnje motoristične sezone, potekala delavnica za motoriste. Pod sloganom Skupaj za večjo varnost so jo v sodelovanju s člani motokluba izvedli tolminski policisti. Letošnjega preventivnega dogodka se je udeležilo 55 voznikov motornih koles.

Več

29.05.17Javna dražba najdenih stvari na Policijski upravi Nova Gorica - vabilo

Policijska uprava Nova Gorica vabi na 11. javno dražbo najdenih stvari, ki bo v sredo, 14. junija 2017.

Več

12.05.17V Novi Gorici izvedli preventivno akcijo Hitrost in posledice v prometnih nesrečah

V središču Nove Gorice je 10. maja 2017 potekala preventivna akcija Hitrost in posledice v prometnih nesrečah. Letošnji pobudnik in organizator akcije je bila Policijska uprava Nova Gorica, ki je skupaj s Svetom za preventivo in vzgojo v cestnem prometu Mestne občine Nova Gorica pripravila različne aktivnosti na temo hitrosti v cestnem prometu.

Več

17.01.17Strokovni posvet med policisti in nadzorniki smučišč na Severnem Primorskem

Na smučišču Cerkno je 23. decembra 2016 potekal strokovni posvet, ki so se ga udeležili nadzorniki treh smučišč na Severnem Primorskem (SC Cerkno, SKI Bor Črni Vrh in Log pod Mangartom), predstavnik Inšpektorata RS za infrastrukturo in 10 policistov – smučarjev, med njimi tudi policisti iz sestava posebne policijske enote (PPE III) z območja PU Nova Gorica, ki opravljajo delo na novogoriških smučiščih.

Več

19.12.16Novogoriški kriminalisti odkrili storilce več ropov in drugih kaznivih dejanj

Kriminalisti Policijske uprave Nova gorica so pred dnevi uspešno zaključili kriminalistično preiskavo več kaznivih dejanj ropov in drugih kaznivih dejanj na Goriškem, in sicer so dejanj utemeljeno osumljene tri osebe, stare 56, 41 in 34 let. 8. decembra 2016 so jih policisti privedli in izročili dežurnemu preiskovalnemu sodniku Okrožnega sodišča v Novi Gorici v nadaljnji postopek. 

Več

08.12.16Zaradi ledu s tovornjaka nesreča na hitri cesti med Ajdovščino in Vipavo - poziv očividcem

Na hitri cesti med Ajdovščino in Vipavo je včeraj zjutraj, 7. decembra, prišlo do prometne nesreče, v kateri se je poškodoval 33-letni voznik osebnega avtomobila. Nesrečo je povzročil led, ki je padel z doslej že neznanega tovornega vozila.

Več

07.12.16Novi izsledki kriminalistične preiskave v šempetrski bolnišnici

Novogoriški kriminalisti so pred kratkim podali poročilo v dopolnitev kazenske ovadbe v zvezi z izsledki nadaljnje preiskave uradno pregonljivega kaznivega dejanja v Urgentnem centru Splošne bolnišnice dr. Franca Derganca Nova Gorica v Šempetru pri Gorici.

Več

07.12.16Zaključek likovnega natečaja Varno na poti v šolo in domov v Šempetru pri Gorici

Na Policijski upravi Nova Gorica smo tudi letos, kot že vrsto let doslej, za učence nižjih razredov osnovnih šol Severne Primorske organizirali že tradicionalno zaključno prireditev likovnega natečaja in preventivne akcije Varno na poti v šolo in domov. 

Več

25.11.16Na športnem druženju Žoga združuje sodelovala tudi uslužbenca PU Nova Gorica

V veliki dvorani OŠ Milojke Štrukelj v Novi Gorici je 15. novembra 2016, v okviru oživitve projekta Za mladost brez drog potekal nogometni turnir pod sloganom Žoga združuje. Turnir so organizirali pri Mladinskem centru Nova Gorica skupaj z idejnimi z vodji projekta, tekmovala pa sta tudi uslužbenca Policijske uprave Nova Gorica. 

Več

Naša spletna stran uporablja piškotke. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke?

Želim izvedeti več.