Joom!Fish config error: Default language is inactive!
 
Please check configuration, try to use first active language

Sporočila za javnost
Policijske uprave PU Koper Sporočila za javnost

PU Koper - sporočila za javnost

   Leto:   Mesec:   

25.05.17Poostren nadzor v Piranu in Portorožu, skupaj s policisti konjeniki

V sodelovanju s Postajo konjeniške policije Ljubljana smo policisti Policijske postaje Piran 13. in 23. maja 2017 izvedli skupni poostreni nadzor na varnostno obremenjenih območjih v Piranu in Portorožu.

Več

23.05.17V Dragonji postavili obeležje v spomin na tajno skladišče orožja policije

Društvo Sever za Primorsko in Notranjsko je, v sodelovanju s Policijsko upravo Koper, na hiši družine Mahnič v Dragonji 19. maja 2017 svečano odkrilo spominsko obeležje v spomin na tajno skladišče orožja policije v času osamosvojitvene vojne.

Več

19.05.17Zaradi del na mejnem prehodu Dragonja do 27. maja možni zastoji

Na Mejnem prehodu za mednarodni promet Dragonja se bodo med 17. in predvidoma 27. majem 2017 izvajala sanacijska dela na vstopni stezi za tovorna vozila. Zaradi del je pričakovati zastoje pri vstopu vseh kategorij vozil.

Več

04.04.17Koprski policist na okrogli mizi v Občini Hrpelje-Kozina

V Hrpeljah so 27. marca 2017 organizirali okroglo mizo, na katero so povabili različne strokovnjake s področja prometne varnosti, med njimi tudi predstavnika koprske policijske uprave.

Več

31.03.17Javna dražba najdenih predmetov v Postojni je bila med zadnjimi v policiji

Na Policijski upravi Koper smo včeraj, 30. marca 2017, organizirali še zadnjo javno dražbo najdenih predmetov na našem območju. Šlo je za predmete, ki so bili najdeni še pred spremembo Pravilnika o postopku z najdenimi stvarmi. Dražbe, ki smo jih dosedaj izvajali v policiji, je po spremembi zakonodaje prevzela Finančna uprava Republike Slovenije. 

Več

22.03.17Osumljenec dvojnega umora v občini Komen danes priveden k preiskovalnemu sodniku

V ponedeljek, 20. marca 2017, se je v občini Komen zgodila družinska tragedija. Več informacij o preiskavi je na današnji izjavi za javnost podal Dean Jurič, vodja Sektorja kriminalistične policije v Policijski upravi Koper.

Več

14.03.17Javna dražba najdenih stvari Policijske uprave Koper - vabilo

Policijska uprava Koper na osnovi 12. člena Pravilnika o postopkih z najdenimi stvarmi (Uradni list RS št. 75/2003, 1. 8. 2003) razpisuje javno dražbo najdenih stvari.

Več

10.03.17Policistki v Izoli pomagali izčrpanemu psu

Policistki Policijske postaje Izola sta 9. marca 2017 pri opravljanju rednega dela, na cesti med Izolo in izolsko bolnišnico, opazili mlajšega psa pasme nemški ovčar, ki se je zmedeno opotekal po vozišču.

Več

15.02.17Prvi motoristi že na primorskih cestah - opozorilo

Nekaj sončnih dni je dovolj, da je na cestah ponovno več motoristov in kolesarjev, zlasti na Obali, kjer so v tem času prav spomladanske temperature. Ker se torej na Primorskem počasi začenja motoristična sezona, so tamkajšnji policisti že začeli z bolj poostrenimi nadzori, predvsem na najpogostejših motorističnih trasah.

Več

14.02.17Storilce nasilnega ropa stanovanjske hiše pri Ankaranu prijeli na kraju

Koprski kriminalisti so konec tedna zaključili preiskavo nasilnega ropa v vasi pri Ankaranu. Prijeli so vse tri storilce, ki so na kraju huje poškodovali dve ženski, in jih s kazensko ovadbo privedli k preiskovalnemu sodniku.

Več

09.02.17Je to vaše kolo?

Policisti Policijske postaje Sežana so v sklopu obravnave kaznivega dejanja odvzema motornega vozila na Gorjanskem 3. februarja 2017 ob ogledu kraja zavarovali tudi kolo na fotografiji. Velika verjetnost je, da je kolo rdeče metalne barve, znamke Shimano Girardino, ukradeno.

Več

30.01.17Na Obali razkrili črni trg z rabljenimi avtodeli iz ukradenih vozil

Koprski kriminalisti Sektorja so v teh dneh zaključili obsežno preiskavo s področja avtomobilske kriminalitete, v okviru katere so zasegli okoli 600 različnih avtodelov. Podrobnosti o razkritju t. i. črnega trga rabljenih nadomestnih avtomobilskih delov, ki izvirajo iz razstavljenih ukradenih vozil, so predstavili na današnji novinarski konferenci na Policijski postaji Koper.

Več

25.01.17Policisti na Primorskem včeraj odkrili kar tri ukradena vozila

Policisti so na območju Policijske uprave Koper včeraj, 24. januarja 2017, v postopkih na avtocestnem počivališču in dveh bencinskih servisih odkrili tri ukradena vozila, in sicer dva avtomobila in motorno kolo.

Več

01.12.16Tudi koprski policisti ozaveščali o problematiki nasilja nad ženskami

Aktivnostim ob 25. novembru, mednarodnem dnevu boja proti nasilju nad ženskami, so se pridružili tudi policisti Policijske uprave Koper.

Več

23.11.16Koprski policisti prijeli moškega, osumljenega poškodovanja kipov v stolni cerkvi

Danes je bil prijet osumljenec kaznivega dejanja poškodovanja ali uničenja stvari, ki so posebnega kulturnega pomena. Osumljen je poškodovanja dveh kipov v stolni cerkvi v Kopru 22. novembra 2016.

Več

Naša spletna stran uporablja piškotke. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke?

Želim izvedeti več.