Joom!Fish config error: Default language is inactive!
 
Please check configuration, try to use first active language

Sporočila za javnost
Policijske uprave PU Celje Sporočila za javnost

PU Celje - sporočila za javnost

   Leto:   Mesec:   

23.03.17Šentjurska policista sodelovala v radijski oddaji o nasilju

Pomočnik komandirja Simon Veber in vodja policijskega okoliša Uroš Malgaj iz Policijske postaje Šentjur pri Celju sta konec februarja 2017, s  prispevkom o preprečevanju nasilja, nastopila kot gosta v oddaji na Prvem programu Radia Slovenija.

Več

15.03.17Učne delavnice z mladimi smučarji na Ribniškem Pohorju izvajamo že 22 let

Vodja policijskega okoliša Janez Otorepec iz Policijske postaje Radlje ob Dravi je tudi letos izvajal preventivne aktivnosti med mladimi smučarji, ki se udeležujejo zimske šole v naravi na smučiščih Ribniškega Pohorja.

Več

17.02.17Uspešno zaključeno varovanje FIS tekem v Ljubnem

V Ljubnem ob Savinji so 11. in 12. februarja 2017 potekale 6. FIS tekme svetovnega pokala v smučarskih skokih za ženske. Tekme si je v obeh dneh ogledalo veliko število obiskovalcev, kar je dokaz odlične organizacije in spodbuda za nadaljnje delo vsem, ki smo pri tem sodelovali. Kljub odlično pripravljeni prireditvi in izjemnemu vzdušju pa se žal ni izpolnila želja slovenskih orlic, da bi katera izmed njih ponovno stopila na zmagovalni oder.

Več

08.01.17Delavnica za varnost srednješolcev na Koroškem

Policijska postaja Radlje ob Dravi nadaljuje z izobraževalnim projektom Vizija nič v lokalni skupnosti za večjo varnost v prometu. V torek, 20. decembra, in sredo, 21. decembra 2016, je pomočnik komandirja PP Radlje ob Dravi Miroslav Črešnik za dijake Srednje šole Ravne izvedel predavanja v okviru projektnega tedna na temo prometne varnosti.

Več

30.12.16Novoletni koncert Policijskega orkestra v Celju

Policijski orkester je na tradicionalnem novoletnem koncertu v športni dvorani Gimnazije Celje Center navdušil okoli 1000 obiskovalcev.

Več

29.12.16Konjiški policist sodeloval na delavnici o varnosti otrok

Vodja policijskega okoliša Policijske postaje Slovenske Konjice Peter Kovše se je 8. decembra 2016, na podlagi zaprosila Zavoda ZDAJ, udeležil preventivnih delavnic v Osnovni šoli Loče in Osnovni šoli Špitalič.

Več

16.12.16Celjski policisti zasegli več kot 60 sadik konoplje

Celjski policisti so danes, na podlagi odredbe sodišča, opravili hišno preiskavo pri 34-letnemu Celjanu.

Več

16.12.16Romun v vozilu, registriranem za 9 oseb, prevažal 20 potnikov

Patrulja policistov Postaje prometne policije Celje je danes okoli poldneva na avtocestnem počivališču Lopata ustavila romunskega voznika kombiniranega vozila znamke Mercedes Benz, tip Sprinter, ki je poleg voznika registriran še za prevoz 8 potnikov.

Več

24.11.16Policist z obiskom razveselil otroke vrtca v Vuhredu

  V naši skupini smo ves mesec spoznavali poklic policista, policistke. Uredili smo si policijski kotiček in nekaj pripomočkov, ki jih uporabljajo policisti pri svojem delu. Ob zaključku teme pa nas je obiskal policist iz Policijske postaje za izravnalne ukrepe Maribor Jaka Horvat. Povabilu se je z veseljem odzval in otrokom na nazoren način predstavil poklic policista.

Več

20.11.16Radeljski policisti sodelovali pri izobraževanju voznikov

Policisti Policijske postaje Radlje ob Dravi so 2. novembra 2016 skupaj s Svetom za preventivo in vzgojo v cestnem prometu Vuzenica in Šolo vožnje Relax izvedli izobraževanje za voznike.

Več

17.11.16Na letnem posvetu občinskih svetov za preventivo tudi predstavnik policije

Javna agencija Republike Slovenije za varnost v prometu je 26. oktobra 2016 v Ljubljani organizirala posvet predstavnikov občinskih svetov za preventivo in vzgojo v cestnem prometu. Posveta sta se udeležila tudi predstavnika SPV občine Mislinja, njegov predsednik Milan Hliš in Bojan Triglav iz Policijske postaje Slovenj Gradec, ki je v svetu predstavnik policije.

Več

07.11.16Pri usposabljanju Varne točke za starejše sodeloval tudi šentjurski policist

Združenje zahodnoštajerske pokrajine za pomoč pri demenci Spominčica Šentjur je v okviru strategije za oblikovanje Šentjurja kot dementnim osebam prijaznega kraja 21. oktobra 2016 izvedlo že četrto usposabljanje o varnih točkah za starejše v Šentjurju.

Več

13.10.16Ravenski policisti za večjo varnost pešcev

Policijska postaja Ravne na Koroškem je v četrtek, 6. oktobra 2016, v sodelovanju z ravensko občino, svetom za preventivo in vzgojo v cestnem prometu, redarsko službo in z Osnovno šolo Prežihovega Voranca, v okviru obdobnega programa varnosti pešcev, organizirala delitev kresničk pešcem, ki so se v tem  času nahajali na območju, kjer je potekala preventivna akcija.

Več

11.10.16Celjski prometniki na regijski vaji Lopata 2016

Policisti Postaje prometne policije (PPP) Celje smo v nedeljo, 2. oktobra 2016, sodelovali na regijski vaji s področja zaščite in reševanja Množična nesreča na avtocesti - Lopata 2016.

Več

10.10.16Policisti znova navdušili na Pikinem festivalu v Velenju

Med 18. in 24. septembrom 2016 je v Velenju potekal 27. tradicionalni Pikin festival. Kot vsako leto do sedaj se je Pikinega festivala udeležila tudi Policijska postaja Velenje. Tokrat so organizatorji policistom namenili nov prostor, in sicer Pikino policijsko postajo na prostem.

Več

Naša spletna stran uporablja piškotke. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke?

Želim izvedeti več.