Joom!Fish config error: Default language is inactive!
 
Please check configuration, try to use first active language

Sporočila za javnost
Policijske uprave PU Celje Sporočila za javnost

PU Celje - sporočila za javnost

   Leto:   Mesec:   

19.04.17Kriminalisti zaključili s hišnimi preiskavami gospodarske družbe z območja Celja

Kriminalisti Sektorja kriminalistične policije Policijske uprave Celje so včeraj in danes, 18. in 19. aprila 2017, v zvezi z gospodarsko družbo z območja Celja, opravili enajst hišnih preiskav zaradi sumov storitve več kot petindvajsetih kaznivih dejanj zoper gospodarstvo.

Več

18.04.17Na širšem območju Celja in Maribora poteka 11 hišnih preiskav

Kriminalisti Sektorja kriminalistične policije Policijske uprave Celje na širšem območju Celja in Maribora danes, 18. aprila 2017, opravljajo 11 hišnih preiskav pri dveh fizičnih in treh pravnih osebah.

Več

12.04.17Načrtovana vaja Specialne enote v Slovenj Gradcu - obvestilo

Policijska specialna enota bo danes, 12. aprila 2017, med 11. in 16. uro, izvajala usposabljanje oziroma vajo reševanja talcev, ki bodo "zajeti" v stavbi na Francetovi 11 v Slovenj Gradcu, kjer je bila nekoč policijska postaja.

Več

11.04.17 Šentjurska policista sodelovala na okrogli mizi o medvrstniškem nasilju

Vodji policijskega okoliša Policijske postaje Šentjur pri Celju Peter Užmah in Uroš Malgaj sta v okviru projekta Zdravo mesto v sredo 5. aprila 2017, sodelovala na okrogli mizi v Ipavčevem kulturnem centru Šentjur. Projekt je del aktivnosti ob tednu zdravega mesta in lokalne akcijske skupine za preprečevanje zasvojenosti z drogami, ki od 2. do 8. aprila 2017 poteka v Občini Šentjur.

Več

07.04.17Javna dražba najdenih stvari na Policijski upravi Celje - vabilo

Policijska uprava Celje razpisuje 14. javno dražbo najdenih stvari in ponovitveno dražbo neprodanih stvari na prejšnji, 13. javni dražbi policijske uprave, in sicer na osnovi 12. člena Pravilnika o postopkih z najdenimi stvarmi (Uradni list RS št. 75/2003, z dne 1. 8. 2003). Gre za predmete, ki so bili najdeni še pred spremembo Pravilnika o postopku z najdenimi stvarmi. V skladu z novim pravilnikom bo namreč javne dražbe najdenih stvari odslej organizirala Finančna uprava RS.

Več

07.04.17Ustavili voznika, ki je na avtomobilski strehi prevažal mizo za biljard

Policisti pri svojem delu naletijo na marsikaj. Tako včeraj policisti Postaje prometne policije Celje na avtocesti niso spregledali nevsakdanjega osebnega avtomobila. Ustavili so namreč državljana Romunije, ki je prevažal izjemno količino tovora, ki ga tudi ni ustrezno zavaroval.

Več

07.04.17V Celju novinarska konferenca in okrogla miza za večjo varnost motoristov

Na novinarski konferenci, ki je 6. aprila 2017 potekala na Postaji prometne policije Celje in je bila namenjena večji varnosti motoristov in drugih voznikov enoslednih vozil, smo predstavili prometno varnost na Celjskem in napovedali prihajajoče preventivne aktivnosti za večjo varnost motoristov.

Več

04.04.17Policisti Policijske uprave Celje obravnavali umor in samomor

Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje je bil v nedeljo, 2. aprila 2017, ob 19.46, na telefonski številki 113, s strani bližnjih sosedov obveščen, da so v zaklenjeni stanovanjski hiši na območju celjske policijske uprave našli trupli 50-letnega očeta in njegovega 13-letnega sina.

Več

30.03.17Konjiški policisti za večjo varnost ljudi s posebnimi potrebami

Vodja policijskega okoliša Policijske postaje Slovenske Konjice Andrej Tomažič je 17. marca 2017  varovancem s posebnimi potrebami v Dnevno varstvenem centru Čebelica Slovenske Konjice predstavil problematiko varnosti pešcev v cestnem prometu.

Več

23.03.17Šentjurska policista sodelovala v radijski oddaji o nasilju

Pomočnik komandirja Simon Veber in vodja policijskega okoliša Uroš Malgaj iz Policijske postaje Šentjur pri Celju sta konec februarja 2017, s  prispevkom o preprečevanju nasilja, nastopila kot gosta v oddaji na Prvem programu Radia Slovenija.

Več

15.03.17Učne delavnice z mladimi smučarji na Ribniškem Pohorju izvajamo že 22 let

Vodja policijskega okoliša Janez Otorepec iz Policijske postaje Radlje ob Dravi je tudi letos izvajal preventivne aktivnosti med mladimi smučarji, ki se udeležujejo zimske šole v naravi na smučiščih Ribniškega Pohorja.

Več

17.02.17Uspešno zaključeno varovanje FIS tekem v Ljubnem

V Ljubnem ob Savinji so 11. in 12. februarja 2017 potekale 6. FIS tekme svetovnega pokala v smučarskih skokih za ženske. Tekme si je v obeh dneh ogledalo veliko število obiskovalcev, kar je dokaz odlične organizacije in spodbuda za nadaljnje delo vsem, ki smo pri tem sodelovali. Kljub odlično pripravljeni prireditvi in izjemnemu vzdušju pa se žal ni izpolnila želja slovenskih orlic, da bi katera izmed njih ponovno stopila na zmagovalni oder.

Več

08.01.17Delavnica za varnost srednješolcev na Koroškem

Policijska postaja Radlje ob Dravi nadaljuje z izobraževalnim projektom Vizija nič v lokalni skupnosti za večjo varnost v prometu. V torek, 20. decembra, in sredo, 21. decembra 2016, je pomočnik komandirja PP Radlje ob Dravi Miroslav Črešnik za dijake Srednje šole Ravne izvedel predavanja v okviru projektnega tedna na temo prometne varnosti.

Več

30.12.16Novoletni koncert Policijskega orkestra v Celju

Policijski orkester je na tradicionalnem novoletnem koncertu v športni dvorani Gimnazije Celje Center navdušil okoli 1000 obiskovalcev.

Več

29.12.16Konjiški policist sodeloval na delavnici o varnosti otrok

Vodja policijskega okoliša Policijske postaje Slovenske Konjice Peter Kovše se je 8. decembra 2016, na podlagi zaprosila Zavoda ZDAJ, udeležil preventivnih delavnic v Osnovni šoli Loče in Osnovni šoli Špitalič.

Več

Naša spletna stran uporablja piškotke. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke?

Želim izvedeti več.