Javne dražbe, nakup in prodaja službenih živali in (ne)premičnin
 
PDF natisni E-mail

 

Na tem mestu objavljamo obvestila o javnih dražbah premičnin, nepremičnin, zemljišč ipd., ki so v lasti ali upravljanju Policije oz. Ministrstva za notranje zadeve, ter o nakupu in prodaji službenih živali policije. Vsa obvestila so dosegljiva tudi v rubriki Ravnanje s stvarnim premoženjem.

 

Policija ne organizira več javnih dražb najdenih predmetov - obvestilo

Najdene stvari, ki jih najditelji izročijo policistom, Policija odslej hrani 30 dni. V tem času Policija išče lastnika najdene stvari in objavi podatke na oglasni deski policijske postaje, na območju katere je bil predmet najden, in na svoji spletni strani: Seznam najdenih predmetov. Javne dražbe najdenih predmetov so odslej v pristojnosti Finančne uprave RS.

 

Svoje ponudbe lahko oddate do 31. julija 2017.

 

 

 

Policija kupuje dva konja za operativno delo v policiji. Ponudbe lahko pošljete v več terminih, in sicer do 21. 6. 2017, do 21. 7. 2017 in do 21. 8. 2017.

 

 

MNZ prodaja poslovno stavbo s pripadajočim garažnim objektom in zemljiščem v Šempetru pri Gorici. Prodaja bo potekala v torek, 1. avgusta 2017, ob 9. uri na Štefanovi 2 v Ljubljani.

 

 

Policija kupuje šest psov za operativno delo v policiji. Ponudbe lahko oddate v več terminih vse do 21. avgusta 2017. Prvi rok za oddajo ponudb je 19. junij 2017.

 

 

 

Policijska uprava Nova Gorica vabi na 11. javno dražbo najdenih stvari, ki bo v sredo, 14. junija 2017, ob 9.30, na dvorišču Postaje prometne policije Nova Gorica (Žnidaršičeva ulica 17, Šempeter pri Gorici).

 

 

Javna dražba nezasedenega stanovanja v Pivki bo v četrtek, 1. junija 2017, ob 12. uri na Štefanovi ulici 2 v Ljubljani.

 

 

Vabimo na ponovno javno dražbo poslovne stavbe s pripadajočim garažnim objektom in zemljiščem na naslovu V mlinu 2, Šempeter pri Gorici, ki bo v četrtek, 1. junija 2017, ob 10. uri na Štefanovi 2 v Ljubljani. 

 

 

Ministrstvo za notranje zadeve organizira ponovno javno dražbo nepremičnine v Kozini. Ponovna javna dražba bo v četrtek, 1. junija 2017, ob 9. uri na Ministrstvu za notranje zadeve na Štefanovi ulici 2 v Ljubljani.

 

 

 

Pogosta vprašanja

 

Naša spletna stran uporablja piškotke. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke?

Želim izvedeti več.