Joom!Fish config error: Default language is inactive!
 
Please check configuration, try to use first active language

Javne dražbe, nakup in prodaja službenih živali in (ne)premičnin

Javne dražbe, nakup in prodaja službenih živali in (ne)premičnin
 
PDF natisni E-mail

 

Na tem mestu objavljamo obvestila o javnih dražbah premičnin, nepremičnin, zemljišč ipd., ki so v lasti ali upravljanju Policije oz. Ministrstva za notranje zadeve, ter o nakupu in prodaji službenih živali policije. Vsa obvestila so dosegljiva tudi v rubriki Ravnanje s stvarnim premoženjem.

 

Policija ne organizira več javnih dražb najdenih predmetov - obvestilo

Najdene stvari, ki jih najditelji izročijo policistom, Policija odslej hrani 30 dni. V tem času Policija išče lastnika najdene stvari in objavi podatke na oglasni deski policijske postaje, na območju katere je bil predmet najden, in na svoji spletni strani: Seznam najdenih predmetov. Javne dražbe najdenih predmetov so odslej v pristojnosti Finančne uprave RS.

 

Svoje ponudbe lahko oddate do 31. julija 2017.

 

 

 

Policija kupuje dva konja za operativno delo v policiji. Ponudbe lahko pošljete v več terminih, in sicer do 21. 6. 2017, do 21. 7. 2017 in do 21. 8. 2017.

 

 

MNZ prodaja poslovno stavbo s pripadajočim garažnim objektom in zemljiščem v Šempetru pri Gorici. Prodaja bo potekala v torek, 1. avgusta 2017, ob 9. uri na Štefanovi 2 v Ljubljani.

 

 

Policija kupuje šest psov za operativno delo v policiji. Ponudbe lahko oddate v več terminih vse do 21. avgusta 2017. Prvi rok za oddajo ponudb je 19. junij 2017.

 

 

 

Policijska uprava Nova Gorica vabi na 11. javno dražbo najdenih stvari, ki bo v sredo, 14. junija 2017, ob 9.30, na dvorišču Postaje prometne policije Nova Gorica (Žnidaršičeva ulica 17, Šempeter pri Gorici).

 

 

Javna dražba nezasedenega stanovanja v Pivki bo v četrtek, 1. junija 2017, ob 12. uri na Štefanovi ulici 2 v Ljubljani.

 

 

Vabimo na ponovno javno dražbo poslovne stavbe s pripadajočim garažnim objektom in zemljiščem na naslovu V mlinu 2, Šempeter pri Gorici, ki bo v četrtek, 1. junija 2017, ob 10. uri na Štefanovi 2 v Ljubljani. 

 

 

Ministrstvo za notranje zadeve organizira ponovno javno dražbo nepremičnine v Kozini. Ponovna javna dražba bo v četrtek, 1. junija 2017, ob 9. uri na Ministrstvu za notranje zadeve na Štefanovi ulici 2 v Ljubljani.

 

 

 

Pogosta vprašanja

 

Naša spletna stran uporablja piškotke. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke?

Želim izvedeti več.